Leoš Roušavý
Sponzoři  
     
 

 

03.02.2012    Vlajkonoš Královehradeckého kraje na dětské Olympiádě


Konečně je na horách pořádná nadílka sněhu a tak jsem konečně mohl zimní přípravu zpestřit tréninky na běžkách. Než napadl sníh, tak jsem hodně trénoval na kolečkových lyžích a to mi dalo velmi dobrý základ na běžky. Sice mrzne, ale já mám tohle počasí rád a těším se na pořádné vymrznutí :)

V letošní sezoně mne čeká obhajoba výborných výsledků ze sezony 2011. Vrchol sezony bude pro mne letos dlouhý kvadriatlon v Maďarsku. Na tento, ale i na ostatní závody se potřebuji důkladně připravit. Neponechávám tak nic náhodě a ke konci února odlétám na 10-ti denní soustředění na Mallorku a týden po odpočinku v HK na 20-ti denní soustředění na Kanárské Ostrovy.

Minulý týden jsem byl přizván na debatu o financování vrcholového sportu s panem ministrem Dobešem. Řešila se zde mimo jiné i podpora neolympijských sportů, do kterých spadám i já. S panem ministrem jsem probral problematiku financování oněch sportovních odvětví. Zdůraznil jsem nejen potřebu zvýšení toku financí na rozvoj a reprezentaci těchto ,,malých“ sportů, ale i potřebu zaměřit se na podporu trenérů, kteří jsou nedílnou součástí výsledků sportovců.

Byl jsem osloven a požádám, abych reprezentoval královehradecký kraj na dětské Olympiádě. Opravdu mne to potěšilo a nabídku jsem velice rád přijal. Zahajovací ceremoniál jsem si opravdu užíval a našim mladým sportovcům jsem popřál hodně sportovních úspěchů. Veškeré informace o této velké akci najdeme na ODM2012.


S pozdravem Leoš


Zpět na Úvodní stránku.

 

 
     
2007 Leoš Roušavý – Všechna práva vyhrazena