Leoš Roušavý
Sponzoři  
     
 

 

11.07.2012    Mám za sebou úspěšně další Světový pohár


Na Světový pohár jsem byl připraven a těšil jsem se. Jediné, co mne maličko trápilo, bylo to hrozné teplo. Když jsem ráno v 6:30 odjížděl, tak bylo 23°C. Start závodu byl v pravé poledne, nebe bez mráčku a teplota šplhala ke 35°C.

Plavecká část ve Vltavě byla jednou z příjemných disciplín celého závodu. Sice obléci se do neoprénu v tom hrozném teple chvilku před startem trvalo, ale v řece bylo příjemně. Kajak už byl na 5km docela náročný. Jízda na kajaku ve vysokém tempu bez občerstvení byla jen tak tak, aby se člověk neuvařil. Na kole jsem si už svoji pozici udržel a do cíle cyklistiky jsem přijel na prvním místě. Běh, to už jsem si hlídal první pozici, ale v tom počasí to bylo opravdu hodně náročné. Byl jsem rád, že už jsem se nemusel s druhým závodníkem přetahovat o první místo.

Tímto závodem jsem si upevnil vedení ve světovém poháru. Tento měsíc se budu připravovat na druhou polovinu sezony, kdy mne čekají světové poháry na Slovensku a v Německu, MS v Sedlčanech a ME v Anglii. Letos to mám dobře rozjeté, žádné úrazy, tak se těším na zbytek sezony.


S pozdravem Leoš


Zpět na Úvodní stránku.

 

 
     
2007 Leoš Roušavý – Všechna práva vyhrazena