Leoš Roušavý
Sponzoři  
     
 

 

11.07.2012    Mám za sebou úspěšně další Světový pohár


Když vám něco nejde, tak je potřeba se na to zaměřit. Věděl jsem a za poslední roky i cítil, že druhá polovina sezony nemá takovou jiskru jako její začátek. Proto jsem maličko poupravil tréninkový plán a jsem zvědav, jak se mi bude dařit.

Omezil jsem závody, soustředil se na vytrvalost a silové tréninky, hlavně na kole. Kolo bylo vždy má silná zbraň a tak bych i nadále chtěl především cyklistikou rozhodovat závody. Ke konci každého týdne jsem měl náročný cyklistický trénink. V prvním týdnu jsem jel na kole z HK do Děčína a potom kousek do HK. Dalo to krásných 210 km. V druhém týdnu jsem se zaměřil více na sílu a jezdil po Orlických horách a Krkonoších. V kopcích jsem najel 160 km. V posledním týdnu jsem jel z HK do Špindlerova mlýna a zpět. Super trénink a krásných 170 km. Všechny delší tréninky jsem si dobře naplánoval a vyhýbal se hlavním silnicím.

Teď mám týden volnějších tréninků a budu se těšit, jak se mi bude dařit na závodech. Jsem maličko zklamaný, kvůli zrušenému závodu v Maďarsku, na který jsem se hodně těšil a důsledně jsem se na něj připravoval. Aby toho nebylo málo, tak bylo navíc přesunuto ME v Anglii do termínu, kdy jsem měl náročnou přípravu, tak jsem závod oželel. Hodně mě to zamrzelo, ale nechtěl jsem kvůli jednomu, i když důležitému závodu, riskovat zbytek závodní sezony. V srpnu to začne, tak jsem na sebe zvědav.


S pozdravem Leoš


Zpět na Úvodní stránku.

 

 
     
2007 Leoš Roušavý – Všechna práva vyhrazena