Leoš Roušavý
Sponzoři  
     
 

 

23.06.2013    Náročné MS – Týn nad Vltavou


Letošní závod měl status MS. To byla ideální zpráva, že na závodě na kterém se mně daří se koná tak velká akce.

Na startu se objevil kamarád Miroslav Podborský a tak bylo na 99% rozhodnuto, kdo letošní MS ovládne. Před startem jsem se cítil dobře, v maximální pohodě až v podezřele klidné náladě jsem si chystal věci v depu a celkovou přípravu na závod.

Začátek plavecké části byl v pohodě, i když na první bójce byla trošku strkanice, ale to je při takových závodech normální. Zhruba po 200m se mi z ničeho nic sevřel hrudník a nemohl jsem se nadechnout. Voda nebyla studená a tak jsem se snažil tento nepříjemný pocit odbourat, ale moc to nešlo. Už jsem vzdával naděje na dobré umístění, ale jsem bojovník a závody nebalím. Po vyběhnutí z vody jsem se už cítil lépe a ,,začal konečně závodit“. Jen malé zaváhání při dojezdu, kdy jsem vypadl z lodi. Na kajaku jsem si ale o 3.místa polepšil. Kolo, to bylo moje. Hned od začátku jsem za to vzal, co to šlo a předjížděl jsem jednoho závodníka za druhým. Na konci kola jsem se pohyboval na průběžném 3.místě. Na kole se mi povedlo zajet luxusní průměr 39km/h a to jsem neměl časovkářský speciál. Běh, to už bylo dobré, i když panovalo docela teplo, tak se mi povedlo posunout na skvělé 2.místo. Na to, jaký byl začátek závodu, kdy jsem byl skoro na odstoupení se mně povedlo vše jak jsem si představoval a podle výkonnosti naplánoval.

Teď se budu připravovat na další kvadriatlony, které mám až za 6 týdnů. Do té doby vyladím formu a poctivě se připravím na zbytek sezony. V kvadriatlonové pauze pojedu nějaké xterry a možná i horská kola, ale to budou spíše přípravné závody.


S pozdravem Leoš


Zpět na Úvodní stránku.

 

 
     
2007 Leoš Roušavý – Všechna práva vyhrazena