Leoš Roušavý
Sponzoři  
     
 

 

20.08.2013    V Polsku se dařilo


První ročník na Polské půdě mne překvapil. Organizačně v pohodě, příjemné prostředí, dobré zázemí celého závodu a pro diváky atraktivní závod.

Plavecká část byla v neoprénu, tak jsem měl radost. Plaval se 1500m velký trojúhelník a tak nebyl problém s první bójí, kde by bylo boj o pozice. Opravdu jsem si závod užíval a sám byl překvapen, že jsem se dokázal udržet s Teichrtem celou plaveckou část. Z vody jsem vylézal na skvělém druhém místě a na prvního jsem ztrácel cca 20 vteřin. Kolo bylo totální rovina, průměr jsem měl 39km/h. Dojel jsem v kontaktu s prvním závodníkem a hurá na kajak. Cítil jsem se dobře, po kole jsme nebyl unavený a věřil jsem si, že se na kajaku udržím v čele závodu. Kajak jsem zvládl, ztratil cca 20vteřil a hurá na běh. V běhu si věřím a tak jsem se na třetím kilometru dostal na první místo a kontroloval jsem si zbytek závodu vedení.

Po závodě jsem si užíval prvenství, měl jsem ze závodu radost a jsem připraven na MS. Teď 14-ti denní lehký trénink a už se těším na poslední závod letošní sezony.


S pozdravem Leoš


Zpět na Úvodní stránku.

 

 
     
2007 Leoš Roušavý – Všechna práva vyhrazena