Leoš Roušavý
Sponzoři  
     
 

 

11.04.2014    Soustředění v teple je za mnou


I letos jsem byl na soustředění na Kanárských Ostrovech. Podnebí v této lokalitě je opravdu letní, 100% slunečné počasí a tak nehrozí žádné srážky. I letos se přes poledne teplota pohybovala na slunci okolo 55°C. Soustředění jsem si dobře rozvrhnul a tak se mi povedlo do posledního dne vše splnit a odtrénovat. Je hodně důležité trénovat podle své tepové frekvence. Cyklistika je zde opravdu náročná, na 1300 km jsem nastoupal 16km. Běžecké tréninky byly vytrvalostní a silové - celkem 160km. Plavání spíše vytrvalostní - celkem 15km. Jsem opravdu spokojený jak jsem celé soustředění zodpovědně odtrénoval a věřím, že to přinese ovoce. Teď mám volnější týden abych se zaklimatizoval a mohl navázat na tréninky co mám připravené na duben.

Letošní sezonu se zaměřím hlavně na kvadriatlony a ostatní závody jako jsou xterry, středeční poháry vypouštím, chci mít doma titul Mistra Světa tak tomu podřídím celou sezonu. Některé závody jsou ,,srdcovky“ ale práce je práce.

Velice mne potěšilo vyhlášení sportovce Královehradeckého kraje kde jsem se umístil na krásném 4. místě. Výsledek mne potěšil. Jen mne mrzelo, že jsem byl v době konání akce na soustředění.

Prvním závodem bude začátkem května ME na Ibize a na konci května MS v Anglii. Na závody se těším, zdravotně jsem na tom velmi dobře, tak hurá do sezony 2014.


S pozdravem Leoš


Zpět na Úvodní stránku.

 

 
     
2007 Leoš Roušavý – Všechna práva vyhrazena