Leoš Roušavý
Sponzoři  
     
 

 

29.07.2015    Připravuji se na druhou polovinu sezony


Po skoro měsíční závodní pauze mě čeká MS na sprint tratích na Slovensku. Tratě zde moc dobře znám, tak vím, jak na tomto šampionátu chutná první místo. Snad nebude moc velké vedro, bohužel tato akce je tím pověstná. Do přípravy zasáhla organizace terénního triatlonu, ktrerý pořádá oddíl SK RN HK. Zde bylo potřeba celý týden vše dobře zařídit, aby se závod povedl. Závod už má tradici a pod naším vedením začíná opět popularita tohoto závodu zkvétat. V této době kdy jsou závody v plném tempu se zaměřiji na rychlost, abych ze svalů na tréninku vyžímal maximum a závody si mohl užívat. Zdravotně jsem na tom 100% v pořádku, a tak si dokáži stále udržovat svoji dobrou výkonnost. Přípravu jsem naplánoval nejen na tento závod, ale i na hlavní vrchol sezony, což je pro mě MS v Polsku na středních tratích. Jsou to vzdálenosti které mi sedí, trať zde znám a věřím, že to zacinká a další úspěšná sezona bude skoro za mnou. Po MS v Polsku mám ještě dva závody abych si pro letošel upevnil prvenstí ve světovém poháru. Za poslední 2 roky mi prvenstí ve světovém poháru o vlásek uteklo a tak pevně věším, že v letošním roce se mi to povede a opět vyhraji světový pohár.

V této době kdy jsou závody v plném tempu se zaměřiji na rychlost, abych ze svalů na tréninku vyžímal maximum a závody si mohl užívat. Zdravotně jsem na tom 100% v pořádku, a tak si dokáži stále udržovat svoji dobrou výkonnost.

Přípravu jsem naplánoval nejen na tento závod, ale i na hlavní vrchol sezony, což je pro mě MS v Polsku na středních tratích. Jsou to vzdálenosti které mě sedí. Trať zde znám a věřím, že to zacinká a další úspěšná sezona bude skoro za mnou. Po MS v Polsku mám ještě dva závody, abych si pro letošel upevnil prvenstí ve světovém poháru. Za poslední 2 roky mi prvenstí ve světovém poháru o vlásek uteklo, a tak pevně věším, že v letošním roce se mi to povede a opět vyhraji po dvouleté pauze světový pohár.

S pozdravem Leoš


Zpět na Úvodní stránku.

 

 
     
2007 Leoš Roušavý – Všechna práva vyhrazena