Leoš Roušavý
Sponzoři  
     
 

 

10.09.2015    Poslední Světový pohár a celkové umístění SP


Už při příjezdu do místa závodu bylo jasné, že zimní bundy, kulich a rukavice budou to správné. Letošní závod byl ve znamení citelného ochlazení. Voda měla 17°C a vzduch 14-15°C, navíc vydatně pršelo. Již před tímto závodem bylo v celkovém hodnocení Světového poháru rozhodnuto, a tak jsem si šel závod užít a naposled si pro letošek natáhnout neopren. Zimu a déšť mám rád, a tak místní počasí bylo pro mě ideální. Z vody jsem vylézal na parádním 2. místě. Na kole jsem si druhé místo udržel a i přes náročnost profilu a nepatrnou ztrátou jsem šel na kajak. Na tomto závodě je hodně otevřená vodní plocha. Místy byly vlny tak velké, že se mně přelévaly do kajaku. Kajak jsem tak jel na jistotu a do běhu si věřil. Prvního závodníka jsem systematicky doběhl na 8 km. Poté jsem si prvenství již udržel a nenechal se nikým ohrozit. S časem na 10 km, který byl 37 min, jsem si doběhl pro 1. místo. V cíli mě čekali velké ovace. Závod jsem si vážně užil.

V této sezóně se mně tak podařil vyhrát nejeden Světový pohár a v celkovém hodnocení jsem se umístil na skvělém 2. místě. Tímto závodem jsem ukončil závodní sezonu 2015.

V příštím roce mě čeká novinka, budu trénovat pod wattmetrem. Dohodl jsem si spolupráci s firmou wattmetry.cz. Bude to pro mě něco nového a už se těším na to, jak se budu na kole zlepšovat a vše směřovat k další sezoně. Kdo by měl o tyto produkty zájem, tak mě kontaktujte. Rád Vám vše vysvětlím a mám slíbené i slevy na tyto a jiné produkty co tato firma nabízí.

Letošní sezona byla dlouhá a náročná. Hlavní dík patří mým sponzorům, kamarádům a všem co mi pomáhají mi plnit můj sen - být profesionálním sportovcem. Je to kruté, ale od sezony 2016 odcházím z kategorie Elite a přecházím do kategorie 40. I přes to budu nadále usilovat o stupně nejvyšší, a abych potrápil hlavní skupinu, která se pere o stupně vítězů.

Všem Vám moc děkuji. Ještě doplním fotogalerii a informace o blížícím se podzimním soustředění, které pořádám v Jeseníkách.

S pozdravem Leoš


Zpět na Úvodní stránku.

 

 
     
2007 Leoš Roušavý – Všechna práva vyhrazena