Leoš Roušavý
Sponzoři  
     
 

 

21.11.2011    Úspěšné soustředění je za námi


Co jiného si přát, skvělá parta, dobré zázemí, celých 10 dní sluníčko, prostě paráda. Na letošním podzimním soustředění (Kemp s Leošem), které bylo i pro širší veřejnost jsem se snažil aby byly všichni spokojeni.

Na cyklistické tréninky se jezdilo jak po silnicích, tak po polních cestách a nechyběly ani technické pasáže. Bylo sucho a tak se dalo jet i do míst, kde jsem si v jiných letech kvůli bezpečnosti moc netroufal. Hlavním mottem bylo najíždění hodin na aerobních hodnotách. To se podařilo a mám z toho velkou radost. Každý den se na kole nastoupalo okolo jednoho tisíce metrů. Hrál se fotbal, běhalo se, plavecký bazén byl pro některé dobrá regenerace. Na získání síly jsem zařadil posilování a výběhy. Vydatný trénink se musel kompenzovat kvalitním jídelníčkem. Ten jsem upravil tak, aby byl energeticky vyvážený. Denní trénink byl okolo 5h.

Jen mne mrzí, že se nepovedlo naplnit všechna místa, bylo by to určitě zajímavější. Ale i s touto partou byla velká sranda a spokojenost. Už teď připravuji soustředění na příští podzim. Snad se mi povede na přes rok naplnit celý kemp, a já budu moci touto cestou připravit sportovce na podzimní, zimní přípravu.

Ze soustředění mám fotky, brzo budou ve fotogalerii. Bude připravena i malá prezentace. Na kemp byla chvála. Zde je jedna malá ukázka:

Kemp S Leošem byl moc prima,
i když bylo trochu zima.
Zmrzlé cesty, stromy bílé,
bez bláta nám byly milé.
Při trénincích byl to ranec,
za odměnu jídla žvanec.
Do všech kopců nás tu hnali,
pořádně všem zabrat dali.
Lídři Leoš, Kuba s nimi Lukáš,
příště se tu taky ukaž !!! :)

Po soustředění mám týden odpočinek a opět začínám naplno trénovat a budu se těšit až napadne sníh. Moc se těším na běžky.


S pozdravem Leoš


Zpět na Úvodní stránku.

 

 
     
2007 Leoš Roušavý – Všechna práva vyhrazena