Leoš Roušavý
Sponzoři  
     
 

 

14.03.2014    Sezona 2014


Na letošní sezonu jsem se snažil jako každý rok poctivě připravit a nic nezanedbat. Bohužel počasí pro zimní sporty moc nepřálo a tak jsem byl z toho maličko zklamaný. Sníh mně na trénink hodně chyběl. Nejen na běžky ale i na běh a horské kolo. Jelikož běžky k mé zimní přípravě patří neodmyslitelně patří, snažil jsem se alespoň něco potrénovat na kolečkových běžkách. Pořádné vymrznutí se však nekonalo a pro mě je to bez sněhu takové smutné.

Teď se cítím dobře, odjíždím na soustředění na Kanárské Ostrovy, kde se zaměřím na silovou vytrvalost a už začnu i s úseky. V plavání budou jen udržovací tréninky. Úseky plavu už od ledna a cítím se ve vodě dobře. Po příletu začnu jezdit na kajaku. V minulosti jsem kajak jako disciplínu neměl moc rád, ale poslední dobou cítím, po kvalitní přípravě v posilovně, že mi kajak jde.

V letošní sezoně se podívám do Anglie, kde se koná MS. Tam se budu snažit zabojovat, abych přivezl jednu z medailí. Jinak pojedu do Polska, Německa, Maďarska, na Ibizu a také budu závodit v České republice. Čeká mě celkem 9. důležitých závodů. Zdravotně jsem v pořádku, to je hodně důležité hlavně proto, abych se mohl soustředit na trénink a bez obav se připravit na závodní sezonu.


S pozdravem Leoš


Zpět na Úvodní stránku.

 

 
     
2007 Leoš Roušavý – Všechna práva vyhrazena